09/07/2007

experienz

eXperienz Forum Index

@ [Musicafé ]
Muntstraat 5 - 3000 Leuven

 

Het concept

eXperienz is ontstaan omdat een steeds meer vraag is naar women only fuiven in Leuven. We richten ons dus op vrouwen, met voorkeur lesbiennes en biseksuele vrouwen maar dat is geen vereiste. Iedereen, elke vrouw die zin heeft in een avondje gezellig op stap gaan is welkom. Over de discussie voor het al dan niet toelaten van mannen is er uiteindelijk een gulden middenweg getroffen, kwestie van niet te discrimineren. Mannen zijn uitzonderlijk toegelaten mits in het gezelschap van drie vrouwen. Hierbij te vermelden dat de fuif zich daar absoluut niet naar richt.

In het Leuvense zijn er talloze holebifuiven die zich richten tot mannen én vrouwen maar vrouwen belanden soms wat in de schaduw omdat het hoofdzakelijk een mannelijk succes kent. Daarnaast zijn er organisaties die zich richten tot enkel vrouwen maar hun fuivenaantal is echter beperkt en ze richten hun meer tot een ouder publiek. Met eXperienz willen we daar verandering in brengen. Qua leeftijd is iedereen welkom. We spreken het brede publiek aan. Zowel de jongeren of studenten, maar ook de iets oudere "gesettelde" vrouwen verwachten we op eXperienz om te genieten van een gezellig feestje, een amusante DJ ( DJ van dienst is DJ OLIO, die al 8 jaar draait in cafe de Rector en recent ook in cafe de Alegria en café Manger) met dansbare muziek en een ambiance sfeer. Daarbij rekening houdend met aanvaardbare inkom- en drankprijzen vormt dit de sleutel voor een goede fuif.
Deze fuif is dan ook de manier om mensen/vrouwen samen te brengen op een plaats waar ze kunnen bijpraten, mekaar ontmoeten en vooral een fijne avond te beleven.

 

www.experienz.be

20:58 Écrit par lezz78 dans soirées | Lien permanent | Commentaires (0) |  Facebook |

Les commentaires sont fermés.